2013. június 28., péntek

Mozgókép és animációkészítő




Nincs az a gyerek, aki ne imádná a vasárnapi matinét és rajzfilmeket. Aztán eljön a felnőttkor és jönnek a romkomok, az akciófilmek, a sorozatok. Mind a mozgóképek rabjai vagyunk. Téged azonban több érdekel: a mozgó figurák, a beszélő szájak és a csodás textúra mögötti titkot keresed, és rabul ejt a film világa. Te a mozgófilm, a videofilm, a rajzfilm és a számítógépes animáció szakembere szeretnél lenni, aki a digitális kép- és hangkezelő programok segítségével csodát akarsz alkotni, ami ezreket ejt rabul a vászon előtt.

Kinek ajánljuk ezt a munkát?


Ha érdekel a film- és animációkészítés világa, nem létezik jobb tanulási lehetőség számodra a mozgókép és animációkészítő OKJ-s tanfolyamnál. A szakma különleges látásmódot és extra elhivatottságot igényel, cserébe viszont betekinthetsz a színfalak mögé és feltárul előtted egy meseszerű világ.

Kérdésed van? További információkra van szükséged?
Kérd ingyenes tájékoztatónkat, vagy keress minket:

Drégelyvár Szakközépiskola  - Budapest – Miskolc – Kalocsa – Veszprém – Szombathely
Központ: Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21 A épület 06-1-700-4144 | info@dregelyvarszki.hu |

Elhelyezkedés és fizetés


A mozgókép- és animációkészítő számára kiváló elhelyezkedési lehetőségek vannak: televíziós stúdiókban, filmstúdiókban, animációs cégeknél és filmgyártóknál is keresik a jól képzett, agilis fiatalokat. Irodánk a kapcsolati tőke segítségével igyekszik megkönnyíteni a tanulók munkahely-keresését, ugyanakkor a szakértő filmes keresett portéka a piacon.
A munka sokszor hosszú és nem a napi 8 órás ritmusban zajlik, azonban cserébe sokszor szabadabb életvitelt és nagyságrendekkel magasabb fizetést kaphatsz. Filmesként lehetőséged van többet és jobban keresni, valamint álmaid munkája kárpótol a nehéz forgatások, hosszú utómunkák után.


  • Még be sem iratkoztál, de máris izgulsz a vizsgák miatt? Felesleges! Az elmúlt évek adatai szerint hallgatóink 97 százaléka sikeresen vizsgázott.
  • Mi a végzés után sem hagyunk magadra. Partnereinken keresztül is támogatunk a hazai és a külföldi munkakeresésben. Ennek is köszönhető, hogy végzőseink 87%-a a vizsga után 3 hónapon belül sikeresen elhelyezkedik!

Már csak 5 helyünk maradt! 
Jelentkezz már MOST, hogy biztosan helyed legyen a 2013. szeptember 1-én induló csoportban! 

Ingyenes próba! Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a  06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a info@dregelyvarszki.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

6 megdönthetetlen érv, amiért érdemes iskolánkat választanod:

1. Nappali, vagy esti képzés
2. Segítség a kollégiumi elhelyezésben
3. Kedvezményes étkezés
4. Gyakorlatközpontú  oktatás, sok szakmai gyakorlat
5. Kiemelkedő vizsgaeredmények: 97% feletti sikeres vizsgaarány
6. Segítünk munkát találni - a sikeres elhelyezések aránya 87% felett

Jelentkezz MOST, vagy kérd ingyenes tájékoztatónkat 


Mivel foglalkozik a mozgókép- és animációkészítő?

  • önálló vállalkozóként képes filmeket készíteni, vágni; a vállalkozáshoz szükséges munkát megtervezni és szervezni;
  • animációs filmet készít;
  • TV- és filmstúdiókban segédoperatőri, világítástechnikai, hangtechnikai és számítógépes grafikus asszisztensi feladatokat lát el;
  • animációs stúdiókban különféle munkákat lát el: beállítási rajzokat, képes forgatókönyvet, mozdulatterveket készít, sík és plasztikus figurákat tervez.

Ingyenes próba! Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a  06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj az info@dregelyvarszki.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

ADATLAP: 

A mozgókép- és animációkészítő képzés főbb adatai:

OKJ szám:
54 213 03
Képzés időtartama:
2 év
A képzés helye
Budapest és a megyeszékhelyek
Iskolai előképzettség:
befejetett 12. évfolyam, érettségi 
Szint:
emelt szintű szakképesítés
Beszámított szakmai előképzettség:
-
Egészségügyi alkalmassági követelmények
Szükséges
Pályaalkalmassági követelmények
Szükséges

Beiratkozáskor kérjük a végzettséget igazoló okmányokat, valamint (szükség esetén) a szakmai, pálya-, egészségügyi alkalmasság igazolását bemutatni!


Jelentkezz MOST, vagy kérd ingyenes tájékoztatónkat 


AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYEK - máshol ilyet nem találsz!

ELEKTRONIKUS SEGÉDANYAGOK - az összes szükséges jegyzet, elektronikus anyag, videó, kép, hang, ILIAS távoktatási rendszerünkben – Ilyet más iskolában nem találsz!
Hogyan tanuljunk? -  Elektronikus anyagunk segítségével könnyebb lesz az elméleti tárgyak elsajátítása.15.990 Ft értékű SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, EXKLUZÍV ANYAG.  CSAK NÁLUNK!
Az ütős önéletrajz és a profi állásinterjú trükkjei Te most ezt a 15.990 Ft értékű elektronikus anyagot is TÉRÍTÉSMENTESEN kapod. Máshol el nem érhető EXKLUZÍV ANYAG!
Profi támogatás az elhelyezkedésben, vállalkozás indításában -  Egyik különlegességünk, hogy saját munkaerő közvetítős és –kölcsönző céget működtetünk.
Pályaorientációs tanácsadás – ha még nem tudod még biztosan, melyik szakmát válaszd
Előzetes tudásszint-felmérés – ha van beszámítható előképzettséged, amivel RÖVIDEBB vagy OLCSÓBB lehet Neked a képzés!
KRESZ tanfolyam – TELJESEN INGYEN, CSAK NÁLUNK!
Bankszámla HAVI 0 forintos kezelési költséggel - CSAK KÉRNED KELL!
Tanulói telefon-előfizetés - 0 forintos alapdíjjal - CSAK KÉRNED KELL!
Törzskártya a SOTE KLUBBA - 1 éves ingyenes belépés, 20%-os  fogyasztási kedvezménnyel
INGYENES MASSZÁZS szépségszalonunkban, 1 alkalommal – a tanfolyam fáradalmait itt kipihenheted!
Ajándék vacsora ÉLETED VÉGÉIG minden születés- és névnapodra a  Dióhéj étteremben!
KUPONFÜZET, ami további kedvezmények egész csokrára jogosít fel.  Partnereink több, mint 100 ajándéka és kedvezménye - ilyen csomagot máshol nem találsz!

HA CSAK AZ AJÁNDÉKOK FELÉT BEVÁLTOD, az is több mint 500.000 Ft!
90% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK:

 Informatikai alapismeretek – ECDL 7 modul, Outlook csoportmunka és kiterjesztett Excel-használat tanfolyamot, 239.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért.
Angol vagy német nyelvtanfolyamot – egy éves, 240 órás képzést, ami a középfokú nyelvvizsgáig visz el – 239.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért

50% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK:

20% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK:

BÁRMILYEN FAKULTÁCIÓRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE VAGY MÁSIK TANFOLYAMRA JELENTKEZEL HOZZÁNK, 20% kedvezményt biztosítunk Neked a teljes tandíjból!
Vegyél részt kiegészítő képzéseinken kedvezményes 39.990 forintos áron. A részletekről érdeklődj a tanulmányi osztályunkon
A Dióhéj étteremből rendelt ételek és italok árából tanulónkként 20% kedvezményt kapsz, akkor is, ha már nem jársz hozzánk az iskolába!

mozgókép- és animációkészítő tanfolyamunkon ezekről a dolgokról is tanulni fogsz:


Tananyag- és vizsgamodulok:
10586-12 Művészetelmélet és ábrázolás
10733-12 Az audiovizuális szakmák vállalkozási ismeretei és környezete
10588-12 Tervezés és technológia
10659-12 Számítógépes grafikai programok
10660-12 Szaktörténetés munkakörnyezet
10661-12 Mozgókép és animáció készítés

A vizsgakövetelményeket itt töltheted le!

Részletes tematika:

Nem kell félned, nem kell állandóan az iskolapadban ülnöd! Ezen a tanfolyamon az elmélet és a gyakorlat aránya 60:40 százalék.

Még mindig nem jelentkeztél? Igyekezz, töltsd ki a jelentkezési lapot, ne szalaszd el a lehetőséget!

Maradt még kérdésed? Keress minket:

06-1-700-4144 | info@dregelyvarszki.hu | Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21 A épület

2 megjegyzés:

  1. A nevem Nora Marcell, szeretnék kifejezni szívből jövő köszönetemet a Credit Financier Home-nek, hogy segítsen nekem visszaállítani a hitelezési pontszámomat és a haldokló üzletemet azzal, hogy a múlt hónapban 100 000 euró összegű kölcsönt nyújtott, miután a bankomat és más pénzügyi ügynökségeket elutasították Meglátogattam. Mindenkinek ajánlom mindenkinek, aki pénzügyi segítségre van szüksége másban, hogy ne kerüljön rossz kezébe, miközben egy hitelkötelezettséget keressen, hogy kapcsolatba léphessen a céggel a whatsapp segítségével és e-mailben a kölcsönért.

    Whatsapp: +15184181390
    E-mail cím: creditfinancierhome@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    VálaszTörlés